Beställ

De flesta produkter säljer jag inte själv – följ länkarna på respektive presentationssida till webbutiker där de finns att köpa eller fråga i detaljhandeln.

Beställ som privatperson

Jag säljer själv boken Sätta färg på staden (som även finns i handeln) och filmen Rätten till staden på DVD (kan finnas kvar i ett fåtal butiker) till mycket bra pris.

Priser för privatpersoner

Sätta färg på staden: 129 kr
Rätten till staden: 39 kr
Paketpris per paket med en av varje: 148 kr (20 kr rabatt)

Porto ingår!

Beställ enkelt via mejl

Skicka ett mejl till kontakt@kolbjorn.se och ange vilka och hur många produkter du vill ha samt namn och adress. Ange också om du vill betala mot faktura (maxbelopp 400 kronor) eller om du har betalat i förskott med Swish till nummer 123 155 6042.

Leveranstiden är ca 1–3 arbetsdagar. Läs även köpvillkoren.

Beställ till företag

Företag, kommuner, bibliotek, skolor, organisationer, myndigheter m.m. kan beställa Rätten till staden respektive Sätta färg på staden via mejl för yrkesmässig användning.

Priser för företag

Sätta färg på staden: 121:70 kr exklusive 6 procent moms.

Rätten till staden:

  • enskild licens (ej för gruppvisningar m.m.): 31:20 kr exklusive 25 procent moms.
  • institutionell licens*: 350 kr exklusive 25 procent moms.
  • licens för offentlig visning: begär offert!

Porto ingår!

 * En kopia med institutionell licens får användas för obegränsat antal slutna gruppvisningar inom innehavarens organisation. Kopian får inte överlåtas eller lånas ut till annan institution. Kopian får ingå i bibliotekssamling och får lånas ut. All annan visning, spridning och kopiering är otillåten. Kopian får till exempel inte användas för öppna (biografliknande) offentliga visningar.

Beställ enkelt via mejl

Skicka ett mejl till kontakt@kolbjorn.se och ange vilka och hur många produkter du vill ha samt företagets namn och adress. Beställningen är bindande och skickas mot faktura med 30 dagars betalningsfrist.  Vid separat fakturaadress debiteras 40 kronor exklusive 25 procent moms i fakturaavgift. Jag kan också mejla fakturan kostnadsfritt.

Boka föreläsning

Anlita mig som föreläsare utifrån mina böcker. Jag har bland annat medverkat som föreläsare på konferenser och i undervisning på universitet, högskolor och gymnasier. Läs mer…

Lämna ett svar