Kontakt

Mejl kontakt@kolbjorn.se
Telefon 073-310 48 30

Alla förfrågningar kan göras via mejl och telefon. Jag finns även på sociala medier i varierande utsträckning:

Bluesky
Facebook
Instagram
Threads
Mastodon
X
Substack
Youtube

Jag finns vanligtvis i Malmö men arbetar över hela landet och vid behov utomlands. Hör av dig om du behöver postadress eller andra uppgifter.

Källskydd och säkra kontaktvägar

Om du vill lämna ett tips, antingen det gäller dig själv, någon annan person eller en organisation, och vill vara anonym omfattas du av grundlagsstadgat källskydd. Jag har då tystnadsplikt enligt lag och det är förbjudet för mig att röja din identitet utan ditt medgivande. Läs mer om källskydd hos Journalistförbundet…

I kontakten med journalister är det viktigt att du som tipsare om du vill vara skyddad även säkerställer att sättet du tar kotakt på inte röjer din identitet via andra vägar, till exempel att någon kan läsa din mejl eller se din samtalslista i telefonen.

Signal: Jag kan kontaktas via meddelandeappen Signal på telefonnumret ovan för snabb, krypterad kommunikation. Signal är gratis och enkelt att installera. Meddelanden skickas ungefär som vanliga sms. Hämta för: datorIphone/IpadAndroid

Om du inte känner att du behöver ett särskilt starkt skydd går det förstås utmärkt att ringa eller mejla som vanligt, oavsett om du vill vara anonym i förhållande till eventuella förfrågningar jag får från myndigheter och andra eller i en eventuell kommande publicering.

Kolbjorn.se

Kolbjorn.se tillhandahålls av KGuw Media som innehar utgivningsbevis för databas från Myndigheten för press, radio och tv. Ansvarig utgivare: Kolbjörn Guwallius.

KGuw Media

Telefon 073-310 48 30
Mejl kontakt@kolbjorn.se
Bankgiro 5491-0641
Swish 123 155 6042